דופלקס במודיעין

שתפו

תיאור הפרויקט: תכנון ועיצוב לקומת כניסה בדופלקס

הלקוח: זוג+5 ילדים

גודל:  50 מ"ר

מיקום: מודיעין

הלקוחות פנו אלי בבקשה לתכנן ולעצב מחדש את קומת הכניסה לדופלקס שרכשו יד שנייה. הייתה דרישה ברורה להגדיל משמעותית את שטחי האכסון והעבודה של המטבח וליצור מקום ישיבה במטבח לכל בני המשפחה לארוחות יום יומיות. זאת בנוסף למיקום שולחן גדול עם אופציה להגדלה בזמן אירוח. כמו כן נדרשה ספריה גדולה.

כל זה, בתקציב שקול ומוגדר.

בשטח המטבח המקורי והמצומצם, תכננתי מטבח בצורת "ח" המנצל את השטח באופן מרבי, ובהמשכו הוספתי למטבח אי ואכסון נוסף.

לפני השיפוץ, הכניסה לבית הייתה לתוך מרחב פתוח. באזור הכניסה הוספנו קיר ברוחב מטר שמטרתו להגדיר את איזור כניסה לבית (עליו תלויה מראה ונשענת קונסולה) ומצידו השני הצמדנו לקיר את האי עם מקומות הישיבה הנדרשים ואף יצרנו בו מדפים לאחסון. בהמשך לשטח המטבח המקורי ובמקביל לאי, מיקמנו ארון גדול כתוספת נחוצה לאחסון שהיה חסר במטבח.

על חשבון מחסן הרחבנו ופתחנו את הסלון ובכך התקבלה פינת ישיבה נוחה עם ספריה גדולה. בחלל הסלון שהורחב פתחנו חלון גדול עד הרצפה להכנסת הגינה פנימה ולהחדרת אור טבעי. השתמשנו בגופי תאורה שונים לתאורה ולאווירה. כל הנגרות תוכננה על ידי ב"תפירה אישית" לפי צרכי הלקוחות וטעמם.

בשטח קטן יחסית  התקבל חלל מיוחד, נעים ומזמין, עם שפע של אחסון ואור. 



בחזרה לגלריית התמונות